طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی
همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید …
مواد لازم( جهت ۴ تا ۵ نفر):
کته یا چلو ۳ پیمانه
مغز گردو نیم کوب ۱۰۰ گرم
کشمش بی هسته خیس خورده ۱۰۰ گرم
کلم قرمز کوچک نصف بته
سرکه ۳قاشق
روغن سالاد ۳قاشق
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از ۱ دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .
همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید .
• برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرات شما عزیزان: